کاربر محترم! صفحه مورد نظر یافت نشد! فهرست زیر، نزدیکترین محتوا به صفحه درخواستی شما است. برای جستجوی جدید از کلید زیر استفاده نمایید:
Search The BookMicrobiological analysis of red meat, poultry and eggs
پدیدآورنده : edited by G.C. Mead
موضوع : Meat- Microbiology,Eggs- Microbiology
۳ نسخه از این کتاب در ۳ کتابخانه موجود است.
Microbiological analysis of red meat, poultry and eggs
پدیدآورنده : Mead, G. C
کتابخانه: Central Library and Documentation Center (Kerman)
موضوع : ، Meat - Microbiology,Microbiology ، Eggs
رده :
QR
117
.
M42
Microbiological analysis of red meat, poultry and eggs
پدیدآورنده : / edited by G.C. Mead
کتابخانه: Ilam University Central Library (Ilam)
موضوع : Meat- Microbiology,Eggs- Microbiology
رده :
QR117
.
M532
2007
Microbiological analysis of red meat, poultry and eggs /edited by G. C. Mead
پدیدآورنده :
کتابخانه: Library of Faculty of Veterinary Medicine University of Tehran (Tehran)
موضوع : Meat -- Microbiology,Eggs -- Microbiology
رده :
QR
117
.
M543
2007