81. مديريت زمان در پايگاههاي داده‌ي رابطه‌اي
Author: / تام جانستون، راندال ويز,عنوان اصلي: Managing time in relational databases : how to design..., c2010,جانستون,Johnston
Library: Central library of astan quds razavi (Khorasan Razavi)
Subject: پايگاههاي اطلاعاتي موقتي,پايگاههاي اطلاعاتي رابطه‌اي,پايگاههاي اطلاعاتي -- مديريت,زبانهاي پرس و جوي کامپيوتري
Classification :
۰۰۵
/
۷۵۳
ج
۱۹۷
م
82. مدیریت زمان در پایگاههای دادهی رابطهای: چگونگی طراحی، بهروزرسانی و پرس و جوی دادهای تمپورال
Author: / تام جانستون، راندال ویز,عنوان اصلی: Managing time in relational databases : how to design, update and query temporal data , c2010.,جانستون,Johnston
Library: National Library and Archives of Islamic Republic of Iran (Tehran)
Subject: پایگاههای اطلاعاتی موقتی,پایگاههای اطلاعاتی رابطهای,پایگاههای اطلاعاتی,زبان‌های پرس و جوی کامپیوتری, -- مدیریت
Classification :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
ج
۱۵ ۱۳۹۳
83. مراجع و پایگاههای اطلاعاتی پزشکی و علوم وابسته
Author: / ایرج مرادی,صفحه عنوان به انگلیسی: Iraj Moradi. Refrences and information databases of medical and affiliated sciences.,مرادی
Library: Central library of medical university of Isfahan (Esfahan)
Subject: خدمات اطلاع‌رسانی پزشکی ,پایگاههای اطلاعاتی
84. مراجع و پایگاههای اطلاعاتی پزشکی و علوم وابسته
Author: / ایرج مرادی,صفحه عنوان به انگلیسی: Iraj Moradi. Refrences and information databases of medical and affiliated sciences.,مرادی
Library: Central Library and Document Center of Shahid Chamran University (Khuzestan)
Subject: پزشکی,پزشکی,پایگاههای اطلاعاتی, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- راهنما‌ها, -- راهنما‌ها, -- منابع شبکه کامپیوتری,a01,a02,a03
Classification :
R
۸۵۹
/
۷
/
پ
۲،
م
۴
85. مفاهیم بنیادی پایگاه داده ها
Author: / تالیف محمد تقی روحانی رانکوهی,ص. ع. بهانگلیسی:M. T. Roohani Rankoohi. Fundamentals concepts of databases.
Library: Central Library and Document Center of Arak University (Markazi)
Subject: پایگاههای اطلاعاتی,پایگاههای اطلاعاتی رابطهای
Classification :
۰۰۵
/
۷۴
ر
۷۸۱
م
86. مفاهیم بنیادی پایگاه داده ها
Author: / تالیف محمد تقی روحانی رانکوهی,ص. ع. بهانگلیسی:M. T. Roohani Rankoohi. Fundamentals concepts of databases.
Library: Central Library of Imam Khomeini International University of Qazvin (Qazvin)
Subject: پایگاههای اطلاعاتی,پایگاههای اطلاعاتی رابطهای
Classification :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
ر
۸۷ ۱۳۸۰
87. مفاهیم بنیادی پایگاه دادهها
Author: / تالیف محمدتقی روحانی رانکوهی,ص. ع. بهانگلیسی:M. T. Roohani Rankoohi. Fundamentals concepts of databases.
Library: Ilam University Central Library (Ilam)
Subject: پایگاههای اطلاعاتی,پایگاههای اطلاعاتی رابطهای
Classification :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
ر
۸۷
88. مفاهیم بنیادی پایگاه دادهها
Author: / تالیف محمدتقی روحانی رانکوهی,ص. ع. بهانگلیسی:M. T. Roohani Rankoohi. Fundamentals concepts of databases.
Library: (East Azarbaijan)
Subject:
Classification :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
ر
۸۷
89. مفاهیم بنیادی پایگاه دادهها
Author: / تالیف: محمدتقی روحانی رانکوهی.,ص. ع. بهانگلیسی:M. T. Roohani Rankoohi. Fundamentals concepts of databases.,روحانی رانکوهی
Library: The library of the holy threshold of Hazrat Fatima Masoumeh (peace be upon her) (Qom)
Subject: پایگاههای اطلاعاتی,Databases,پایگاههای اطلاعاتی رابطهای,Relational databases,a06,a06,a08,a08
Classification :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
ر
۹ ۱۳۸۰
90. مفاهیم و روشهای ذخیره و بازیابی اطلاعات در نظامهای کامپیوتری کتابخانه‌های ایران
Author: / تالیف محمدحسین دیانی، محمدرضا داورپناه,Concepts and methods of information storage and retrieral in Iranian library databases.,دیانی
Library: Central library of medical university of Isfahan (Esfahan)
Subject: ذخیره و بازیابی اطلاعات- داده‌پردازی- ایران,کتابخانه‌ها- ایران- خودکاری
Classification :
Z
۶۹۹
/
۳
/
د
۹
م
۷ ۱۳۷۸
