41. پایگاههای علوم پزشکی
Author: / حجت‌ا... سلیمانی,عنوان پشت جلد به انگلیسی: Medical databases.
Library: Central Library of Kashan University of Medical Sciences (Esfahan)
Subject: نظام های اطلاع رسانی,خدمات اطلاع رسانی,پایگاههای اطلاعاتی,انفورماتیک پزشکی
42. حمایت حقوقی از بانک های اطلاعاتی
Author: / مولف:استل دراکی,عنوان به زبان اصلی: the legal protection of databases
Library: University of Tabriz Library, Documentation and Publication Center (East Azarbaijan)
Subject: بانک اطلاعاتی - قانون و قانونگذاری - ایالات متحده,کپی رایت - بانک های اطلاعاتی - ایالات متحده,بانک اطلاعاتی - قانون و قانونگذری - کشورهای اتحادیه اروپا
Classification :
K
۱۴۴۳
/
د
۴
ح
۸۱
43. حمايت حقوقي از بانک هاي اطلاعاتي
Author: / استل در کلي,پشت جلد به انگليسي: The Legal Protection of Databases A Comparative Analysis,ص.ع. به انگليسي: The Legal Protection of Databases A Comparative Analysis,در کلي، استل
Library: Special Library of Law (Tehran)
Subject: بانک هاي اطلاعاتي -- قانون و قانونگذاري -- ايالات متحده,کپي رايت -- بانک هاي اطلاعاتي -- ايالات متحده,بانک هاي اطلاعاتي -- قانون و قانونگذاري -- کشورهاي اتحاديه اروپا,کپي رايت -- بانک هاي اطلاعاتي -- کشورهاي اتحاديه اروپا
Classification :
K
۱۴۴۳
/
ح
۸ ۱۳۹۳
44. حمايت حقوقي از بانک‌هاي اطلاعاتي
Author: / استل درکلي,عنوان اصلي: ...The legal protection of databases,درکلي,Derclaye
Library: كتابخانه مركزي آستان قدس رضوي (ع) - گردش و امانت بانوان (Khorasan Razavi)
Subject: حق مولف -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا,حق مولف -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا
Classification :
۳۴۶
/
۰۴۸۲
د
۴۶۲
ح
45. حمايت حقوقي از بانک‌هاي اطلاعاتي
Author: / استل درکلي,عنوان اصلي: ...The legal protection of databases,درکلي,Derclaye
Library: (Library of Imam Reza (Astan Quds Razavi (Khorasan Razavi)
Subject: حق مولف -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا,حق مولف -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا
Classification :
۳۴۶
/
۰۴۸۲
د
۴۶۲
ح
46. حمايت حقوقي از بانک‌هاي اطلاعاتي
Author: / استل درکلي,عنوان اصلي: ...The legal protection of databases,درکلي,Derclaye
Library: (Library of Imam Reza (Astan Quds Razavi (Khorasan Razavi)
Subject: حق مولف -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا,حق مولف -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا
Classification :
۳۴۶
/
۰۴۸۲
د
۴۶۲
ح
47. حمايت حقوقي از بانک‌هاي اطلاعاتي
Author: / استل درکلي,عنوان اصلي: ...The legal protection of databases,درکلي,Derclaye
Library: Central Library of Astan Quds Razavi- Hall Open Shelf For Women (Khorasan Razavi)
Subject: حق مولف -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا,حق مولف -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا
Classification :
۳۴۶
/
۰۴۸۲
د
۴۶۲
ح
48. حمايت حقوقي از بانک‌هاي اطلاعاتي
Author: / استل درکلي,عنوان اصلي: ...The legal protection of databases,درکلي,Derclaye
Library: كتابخانه مركزي آستان قدس رضوي (ع) - گردش و امانت آقايان (Khorasan Razavi)
Subject: حق مولف -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا,حق مولف -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا
Classification :
۳۴۶
/
۰۴۸۲
د
۴۶۲
ح
49. حمایت حقوقی از بانک‌های اطلاعاتی
Author: / استل درکلی,عنوان اصلی: The legal protection of databases : a comparative analysis, [2008].,درکلی,Derclaye
Library: Central Library and Documents Center of Tehran University (Tehran)
Subject: پایگاههای اطلاعاتی,Databases,حق مولف,Copyright,پایگاههای اطلاعاتی,Databases,حق مولف,Copyright, -- قوانین و مقررات, -- Law and legislation, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases, -- قوانین و مقررات, -- Law and legislation, -- پایگاههای اطلاعاتی, -- Databases, -- ایالات متحده, -- United States, -- ایالات متحده, -- United States, -- کشورهای عضو اتحادیه اروپا, -- European Union Countries, -- کشورهای عضو اتحادیه اروپا, -- European Union countries
Classification :
K
۱۴۴۳
/
پ
۲
د
۴ ۱۳۹۲
50. حمايت حقوقي از بانک‌هاي اطلاعاتي
Author: / استل درکلي,عنوان اصلي: ...The legal protection of databases,درکلي,Derclaye
Library: Central library of astan quds razavi (Khorasan Razavi)
Subject: حق مولف -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- ايالات متحده,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- قوانين و مقررات -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا,حق مولف -- کشورهاي عضو اتحاديه اروپا
Classification :
۳۴۶
/
۰۴۸۲
د
۴۶۲
ح
51. راهنمای بانک اطلاعاتی
Author: / مولف: ادوارد جونز,عنوان اصلی: Foxpro made easy: relational databases management system.
Library: Central library of medical university of Isfahan (Esfahan)
Subject: پایگاههای اطلاعاتی
Classification :
QA
۷۶
/
ج
۹
ر
۲ ۱۳۷۱
52. راهنمای عیب یابی در Microsoft Access (مایکروسافت اکسس)
Author: / (ویرجینیا اندرسن) ,عنوان اصلي : Troubleshooting microsoft access databases :covers access 97 and access 2000,اندرسن,Anderson
Library: Tehran University, technical faculty libraries 1 (Tehran)
Subject: اکسس مایکروسافت ,پایگاههای اطلاعاتی, -- مدیریت
Classification :
QA
76
.
9
.
A25A5
1380
53. راهنمای عیب یابی در Microsoft Access [مایکروسافت اکسس]
Author: / [ویرجینیااندرسن],Troubleshooting Microsoft Access databases : cover Access 97 and Access 2000,اندرسن
Library: Farabi Faculty Library, University of Tehran (Qom)
Subject: اکسس مایکروسافت ,پایگاههای اطلاعاتی, -- مدیریت
Classification :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
الف
۷۷ ۱۳۸۰
54. راهنمای عیب یابی درMicrisoft Access[مایکروسافت اکسس ]
Author: / ویرجینیا اندرسن,عنوان‌اصلی: Troubleshooting Microsoft Access Databases:Covers Access 97 and Access 2000
Library: Imam Reza International University library and information center (Khorasan Razavi)
Subject: اکسس مایکروسافت,پایگاههای اطلاعاتی - مدیریت
Classification :
QA
۷۶
/
۹
/
پ
۲
الف
۷۷
55. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
Author: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
Library: (Library Ayatolla haj shikh mojtaba ghazvini (Astan Qods Razavi (Khorasan Razavi)
Subject: اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
Classification :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
56. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
Author: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
Library: (Ayatollah Hakim Library (Astan Qods Razavi (Tehran)
Subject: اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
Classification :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
57. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
Author: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
Library: (Mosque Al-Reza Library (Astan Qods Razavi (Khorasan Razavi)
Subject: اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
Classification :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
58. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
Author: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
Library: (Library of The Prophet (Astan Qods Razavi (Khorasan Razavi)
Subject: اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
Classification :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
59. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
Author: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
Library: (mohamadiyeh Mosque Library (Astan Qods Razavi (Khorasan Razavi)
Subject: اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
Classification :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
60. راهنماي عيب‌يابي در Microsoft ACCESS [مايکروسافت اکسس]
Author: / [ويرجينيا اندرسن],عنوان اصلي: 2000 Troubleshooting microsoft access databases: covers access 97 and access,اندرسن,Andersen
Library: Central Library of Astan Quds Razavi- Hall Open Shelf For Men (Khorasan Razavi)
Subject: اکسس مايکروسافت,پايگاه‌هاي اطلاعاتي -- مديريت
Classification :
۰۰۵
/
۷۵۶۵
الف
۸۷۱
ر
