@BOOK{ Book!D - 80219525, AUTHOR = "/ پديدآورنده دپارتمان علوم و صنايع غذايی مدرسان برتر.", TITLE = "سوالات بخش دوم مجموعه علوم و صنایع غذایی ـ تکنولوژی مواد غذایی کد (۲۴۱۲) دکتری۹۳ به همراه پاسخ‌های تشریحی", LIBRARY= "سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران", SUBJECT = "دانشگاه‌ها و مدارس عالی,مواد غذایی,آزمون دوره‌های تحصیلات تکمیلی, -- آزمون‌ها,-- آزمون‌ها و تمرین‌ها (عالی), -- ایران, -- ایران", URL = "/book/80219525/سوالات-بخش-دوم-مجموعه-علوم-و-صنایع-غذایی-ـ-تکنولوژ/"}