@BOOK{ Book!D - 102357918, AUTHOR = "/ مولفان کاظم علیرضا‌لو، مهدی قره‌خانی.,علی‌رضالو", TITLE = "شرح جامع تکنولوژی مواد غذایی(قند)«مهندسی کشاورزی» (علوم و صنایع غذایی)", LIBRARY= "سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران", SUBJECT = "قند و شکر,قند و شکر,آزمون دوره‌های تحصیلات تکمیلی,دانشگاه‌ها و مدارس عالی, -- آزمونها و تمرینها(عالی), -- راهنمای آموزشی (عالی), -- تولید و تصفیه, -- آزمون‌ها, -- ایران, -- ایران", URL = "/book/102357918/شرح-جامع-تکنولوژی-مواد-غذاییقندمهندسی-کشاورزی/"}