@BOOK{ Book!D - 102102885, AUTHOR = "/ مولف دپارتمان مهندسی صنایع غذایی مدرسان برتر.", TITLE = "دما، سایکرومتری و خواص رئولوژیکی مواد غذایی «مرجع دانشگاهی (دکتری)»", LIBRARY= "سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران", SUBJECT = "دانشگاه‌ها و مدارس عالی,گرما,مواد غذایی,مواد غذایی,آزمون دوره‌های تحصیلات تکمیلی, -- آزمون‌ها و تمرین‌ها (عالی), -- آزمون‌ها و تمرین‌ها (عالی), -- آزمون‌ها, -- انتقال, -- اثر گرما,-- آزمون‌ها و تمرین‌ها (عالی), -- ایران, -- ایران", URL = "/book/102102885/دما-سایکرومتری-و-خواص-رئولوژیکی-مواد-غذایی-مرجع/"}