TY - BOOK A1 - / ت‍ه‍ی‍ه‌ و ت‍دوی‍ن‌ از م‍س‍ع‍ود ف‍لاح‍ی‌، م‍ه‍دی‌ ج‍ع‍ف‍ری‌.,پ‍ش‍ت‌ ج‍ل‍د ب‍ه‌ ان‍گ‍ل‍ی‍س‍ی‌: .‎Introduction to Msc: food chemistry and food microbiology,ف‍لاح‍ی‌ TI - گامی به سوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی شامل ... PB - سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران SN - 101868769 UR /book/101868769/گامی-به-سوی-کارشناسی-ارشد-صنایع-غذایی-شامل/ ER -