@BOOK{ Book!D - 101868769, AUTHOR = " / ت‍ه‍ی‍ه‌ و ت‍دوی‍ن‌ از م‍س‍ع‍ود ف‍لاح‍ی‌، م‍ه‍دی‌ ج‍ع‍ف‍ری‌.,پ‍ش‍ت‌ ج‍ل‍د ب‍ه‌ ان‍گ‍ل‍ی‍س‍ی‌: .‎Introduction to Msc: food chemistry and food microbiology,ف‍لاح‍ی‌", TITLE = "گامی به سوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی شامل ...", LIBRARY= "سازمان اسناد و كتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران", SUBJECT = "دانشگاه‌ها و مدارس عالی,مواد غذایی,مواد غذایی, -- آزمون‌ها و تمرین‌ها (عالی), -- آزمون‌ها و تمرین‌ها (عالی), -- آزمون‌ها, -- ترکیب, -- میکرب‌شناسی, -- ایران", URL = "/book/101868769/گامی-به-سوی-کارشناسی-ارشد-صنایع-غذایی-شامل/"}