




















اساس طرح کتابخانه مرکز مطالعات عالی بین المللی بر مبنای کتابخانه های مراکز مشابه اروپایی از قبیل "Institute Universitaire de Hautes Etudes Internationale" ژنو گذاشته شده که وظایف آن عبارت از جمع آوری ، تنظیم و در دسترس قراردادن کتب، مجلات، اسناد و سایرمطالب مربوط به مطالعات روابط بین المللی به عنوان رشته ی خاص تحصیلات تکمیلی و تحقیقاتی در سطح دانشگاهی است. از آنجا که مطالعه روابط بین الملل شامل تمام دول و ملت هاست در این راستا کتابخانه سعی در ایجاد مجموعه ای متعادل و جامع دارد.
کتابخانه چهار بخش کتاب، نشریات ادواری ، اسناد و مواد دیداری و شنیداری(میکرو فیلم ) داشته که بخش دیداری شنیداری آن به علت محدودیتهای مالی در همان مراحل اولیه متوقف شد. و دیگر بخش ها نیز از آغاز جنگ تحمیلی و وجود محدودیتهای مالی ، موفق به دریافت منابع جدید و روزآمد نشدکه طبق برنامه بر اساس مشی جدید سعی در تکمیل و انطباق خود با نیازهای اطلاعاتی روز دارد.
کتابخانه در حقیقت آزمایشگاهی است برای انجام مطالعات و پژوهشها در زمینه حقوق بین الملل،اقتصاد بین الملل،سازمانهای بین المللی، دیپلماسی و رشته های وابسته و منابع آ« که مجموعه ای تخصصی است با توجه به احتیاجات خاص ایران و در راستای مجموعه سایر کتابخانه های دانشگاه تهران انتخاب میشود.و شامل کتب، اسناد سازمان ملل متحد وسایر سازمانهای بین الملل، نشریات ادواری، جزوات و میکرو فیلم به زبانهای فارسی، انگلیسی و فرانسه می باشد.